Svenssons i Tenhult byter VD

Efter närmare 25 år som VD för företaget Svenssons i Tenhult AB, är det nu dags för mig att lämna över stafettpinnen till sonen Fredrik Svensson, som har utnämnts till VD för företaget den 9:e maj 2019.

För mig har det varit innehållsrika och intressanta 25 år som VD för företaget. När jag blev VD 1994 och efterträdde min Far Lars-Hugo, var det minst sagt turbulent och väldigt svåra tider, för både oss med många fler företag.

Men allt efter tiden gick och efter många arbetskrävande år, började det ljusna för företaget i slutet på 90-talet. Fusionen med dåvarande Järnbolaget i Knislinge (idag Svenssons i Knislinge) blev väldigt lyckad. Man kan nog uttrycka att en ny era för företaget startade då 1998.

Hela 2000-talet, så här långt, har varit framgångsrika för vårt företag, med stadig utveckling framåt. Men allt har förstås inte varit till lycka och tänker då närmast på min käre bror Lars-Eriks bortgång i november 2016.

Men det är nu med glädje, jag nu kan meddela att den fjärde generationen är beredda att ta över de viktiga posterna på företaget och som skall föra det vidare in i framtiden.

Jag kommer att vara kvar i företaget och kommer jobba med produktutveckling och andra strategiska inriktningar med mera. Det kommer bli intressant och jag ser verkligen fram emot detta. En ny spännande tid tar vid efter VD-skapet, med nya utmaningar, idéer och framtida projekt.

Jag vill passa på och tacka alla Er kunder och leverantörer för alla fina år, med många och flera väldigt fina kontakter. Det har varit en stor glädje och fantastiska år, tillsamman med Er! Jag ser givetvis fram emot att ha fortsatt kontakt med flera av Er, i min nya roll beskrivet ovan.

Stort tack och ett riktigt stort lycka till Fredrik, som kommer hålla den fortsatt fina kontakten med Er, både kunder och leverantörer.

Peter Svensson

Vårt sortiment av
BESLAG
hittar du online på vår
e-handel

TILL E-HANDEL

Låshus Cylinder Dörrstängare Doorman Kantregel Gångjärn Dörrtrycke Utrymning Alsibois